Запрошуємо взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Інформаційні системи та технології в медицині» ISM–2018

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Інформаційні системи та технології в медицині» ISM–2018, яка відбудеться з 28 по 30 листопада 2018 р. в м. Харкові за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної академії наук України.

Напрямки роботи конференції:

  • Секція 1. Електронна охорона здоров’я.
  • Секція 2. Математичне моделювання біологічних процесів і систем.
  • Секція 3. Інтелектуальні технології в медицині та системи підтримки прийняття лікарських рішень.
  • Секція 4. Доказова медицина та біоетичні аспекти в інформаційному суспільстві.
  • Секція 5. проблеми передачі, обробки, аналізу, зберігання і захисту медико-біологічної інформації.
  • Секція 6. ІТ-менеджмент в охороні здоров’я та керування якістю медичної допомоги.

 

До участі в роботі конференції запрошуються: вчені, викладачі, докторанти, аспіранти та магістранти закладів вищої освіти; провідні науковці з досліджень в області інформаційних технологій в медицині; керівники і фахівці медичних організацій, що відповідають за впровадження інформаційних технологій в охороні здоров’я та соціальній сфері; представники замовників та розробників медичних інформаційних систем різного рівня і функціонального призначення.

 

Робочі мови конференції – українська, англійська, російська.

 

Передбачається видання збірнику матеріалів конференції Інформаційні системи та технології в медицині“ (ISM–2018).

 

Авторам доповідей, в яких розглядаються найбільш актуальні та сучасні IT-рішення для галузі охорони здоров’я, буде запропоновано опублікувати свої результати у вигляді наукової статті у спеціалізованому номері журналу «АСУ та прилади автоматики».

Для участі у роботі конференції необхідно надіслати на адресу оргкомітету:

У тезах необхідно чітко і послідовно викласти суть доповіді, нові оригінальні результати, які були отримані авторами;

  • копію квитанції про сплату орг. внеску (оплата орг. внеску здійснюється після повідомлення про прийняття тез доповіді до друку, але не пізніше ніж за 2 тижні до початку роботи конференції).

 

1

Остання дата подання заявки на участь у конференції

30 червня 2018 року

2

Остання дата подання тез доповіді

30 вересня 2018 року

3

Повідомлення про прийняття тез доповіді

до 15 жовтня 2018 року

4

Проведення конференції

з 28 по 30 листопада 2018 року

 

Вартість участі у конференції:

Організаційний внесок складає: очна участь – 70 грн. (для громадян інших держав – 30 €); заочна участь – 50 грн. (для громадян інших держав – 20 €).

Форми участі: усна доповідь, тільки публікація тез або вільний слухач.

Організаційний внесок передбачає часткове покриття витрат на проведення конференції, у т.ч. видання програми, друк збірника наукових праць, сертифікатів учасників конференції, технічну підтримка заходу тощо).

Кошти переказувати на рахунок Харківського національного університету радіоелектроніки, код ЗКПО:02071197, банк: ДКСУ, Р/р № 31250295105108 в м. Харкові, МФО банка 820172 з позначкою «Оргвнесок на проведення конференції».

 Очна презентація результатів своїх наукових досліджень в області розробки та використання IT-технологій в медицині надає можливість отримати іменний сертифікат учасника конференції.

Електронна версія збірника надається безкоштовно.

ПРИМІТКА. Усі витрати, пов’язані з перебуванням на конференції (проїзд, проживання, харчування тощо), оплачуються учасниками за власний рахунок або за рахунок сторони, що відряджає).

 

Конференція проводиться за підтримкою МОН України відповідно до протоколу наради від 06.03.2018 щодо відбору міжнародних наукових конференцій, проведення яких заплановано закладами вищої освіти протягом 2018 року.

Адреса Оргкомітету та Виконавчого секретаріату ISM–2018:

ХАРКІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ РАДІОЕЛЕКТРОНКИ

Проспект Науки, 14, 61166, Харків, Україна., кафедра ІУС, Тел. +38 (057) 702-14-64, 702-14-51,

Координатор конференції ISM–2018: д.т.н., проф. Висоцька Олена Володимирівна, (тел.:+38(067) 572-64-18, e-mail: olena.vysotska@nure.ua).

 

ОРГКОМІТЕТ КОНФЕРЕНЦІЇ.